Nagyon rosszul döntöttem?
ÉN biztos,hogy meg próbáltam volna.Akkor is,ha azt mondják,hogy lehet több műtét kell.Akkor több kell,de nem vehetem tőle az esélyt,hogy küzdjön.
De te tudod,te látod és te ismered a kutyát.A kora,és az állapota is sokban befolyásol egy ilyen döntést.Viszonylag fiatal kutyát akinek még évei lennének mellettem biztos,hogy nem altatnék.
Amelyik pohár félig üres,az egyúttal félig tele is van.
Szerintem is jól döntöttél.
Becsüld meg a hátralévő időt.
8 éves, német juhász. Nagyon szeretem. Sajnos az én szeretteim mindenki rákban halt meg (szüleim, közeli rokonaim), végig asszisztáltam a szenvedésüket. Túlságosan szeretem ezt a kutyát, hogy az ő szenvedését is végignézzem. Ameddig lehet, mindent megteszünk, hogy jól érezze magát, hordjuk kirándulni, sétálni, stb. mi alapvetően nagyon sokat folalkoztunk eddig is vele. (Ebben az esetben a pénz nem volt szempont, simán kifizettük volna). De annyira stresszes az orvosnál amúgy is, nem hiszem, hogy jó lenne állandóan kezelésekre hordani.
Lehet, hogy rosszul döntöttem. De nem szeretném, ha szenvedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!