Kb. mennyi a realis ar kan kutya ivartalanitasaert?
Figyelt kérdés
40-50 kg-os , 7 honapos fiu kutya ivartalanitasaert mennyi a (kb) realis ar?2021. okt. 8. 01:22
11/35 anonim válasza:
Debrecenben tènyleg vannak àrak.... De ha màr Hajdú-Bihar, akkor Berettyóujfaluban a kan kutyàt 16-30 ezer között ivartalanítjàk, mèrettől függően. És nagyon szépen felszerelt rendelő, rendes doki, tehát nem falusi kókler...
12/35 anonim válasza:
Annyira nem mondanám, hogy át lett verve:) Több helyen is kért előtte ajánlatot.. Persze tudom ezért is le leszek pontozva, de az nem az én szegénységi bizonyítványomat mutatja :D Ezek a valós árak itt, ha tetszik a "30nál többet nehogy költs a kutyádra, ha beledöglik se" típusú válaszolóknak, ha nem..
13/35 anonim válasza:
Macskáim 15 körül lettek ivartalanítva, egyik fiú egyik lány, a kutyámért sem fizetnék többet 35-nél
14/35 anonim válasza:
Önkormányzatnál érdeklődj utána, rengeteg helyen pályáztak ivartalanítási programra és csak egy kis utána járás van vele, de ingyenes.
Vidéken nálunk 20 körül van a szuka ivartalanítás egyébként,a kan olcsóbb szokott lenni.
15/35 anonim válasza:
Orvostól függ de kb kannkutya 15-30.000
Szukakutya 25-50.000
Ahol mi ivartalanítattuk a szuka kutyánkat ott 50.000 volt
16/35 anonim válasza:
#12 nagy város ide vagy oda értem én hogy ki kell termelni a bérleti díjat, de azért plusz 30-40 ezret felszamolni úgy hogy igazából ugyanannyit csinál mint a vidéki allatorvos az nagy lehúzás.
17/35 anonim válasza:
5-15 ezer ft körül. Kutya test méretétől függően, de vannak féláras / ingyenes akciós napok is amikor állatvédő alapítvány / önkormányzat megtámogatja. Érdemes figyelni.
18/35 anonim válasza:
Tavaly Budapesten 20 kilós szuka 37 ezer volt, mert ismerős az állatorvos. Itt is súlyban mérik, 50 ezer lett volna egyébként. Én is néztem egy nagyot, hogy akkor egy bernáthegyi vajon mennyi lenne :O
19/35 anonim válasza:
18 vagyok. Ugyanez a doki ~10 kilós kan tacsit 20 ezerért ivartalanított, szintén némi kedvezménnyel.
20/35 anonim válasza:
Ahova én járok állatorvoshoz Budapesten, 40kg felett 45 ezer a kan kutyák ivartalanítása, most néztem meg az árlistát. Gondolom, ha más gond is van (pl daganat), akkor több. Máshol nem tudom, mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!