Nem eszik a rákos kutyám, mit csináljak?
1.-nek.
Ezért innen kibannoltatnak téged!
(De igazad van pedig.)
A macskám is rákos volt, egy évig élt boldogan vele minden fájdalom nélkül, de sajnos nála is, egyik napról a másikra rosszra fordult a helyzet és ő sem akart már enni, pedig előtte nagy zabagép volt. Pont karácsonykor történt, elvittük dokihoz, nem bíztam benne hogy lehet rajta segíteni és így is lett, el kellett altatni. Rohadt nehéz dolog ez, sose mutatom ki az érzéseimet de úgy bőgtem ott mindenki előtt mint egy csecsemő, és most is így tennék.
Gondolj arra hogy milyen boldoggá tetted az életét, ami a te életednek csak egy töredéke, de neki az egészet jelentette. És ha eljön az idő, majd egy másik kutyának fogod jobbá tenni az életét.
Először is nagyon sajnálom😢
Másodszor nincs étvágya már mert nem érzi jól magát
Próbálj más kaját de nem fog enni akkor sem de legalább te megpróbáltad
Tölts vele annyi időt amennyit csak tudsz,simogasd,szeretgesd de nyilván ezt csinálod
Vidd el orvoshoz és majd az orvos megmondja mi a javaslata bár gondolom sejted....
Nekem is rákos volt a kutyám, ugyanez volt a helyzet a végén. Ha nem eszik, az sajnos már semmi jót nem jelent.
Nekem azt mondta az orvos akkor, hogy napokig el vegetálhat így, mielőtt feladja a harcot. El kell engedned, ilyen esetben az altatás a legjobb megoldás. Holnap hívd fel az orvost, de készülj fel rá lelkileg, hogy ezt fogja javasolni. Nagyon sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!