Miért lóg ki a nyelve a kutyámnak?
Figyelt kérdés
4hónapos francia bulldogom van,és eddig nem fordult ez elő,viszont egy pár napja ha alszik kilóg a nyelve nagyon megijeszt ugye nem betegség tünete ez?
Teljesen egeszsegesnek tunik viszont lehet hogy a napokba megfazott picit lehet-e ez a torokfájás tunete?
2021. okt. 3. 08:33
A kérdező szavazást indított:
Beteg
Nincs baja
36 szavazat
1/11 anonim válasza:
Francia bulldogok el vannak cseszve anatómiailag. Örülj, ha futni tud majd pár év múlva is. A rövid orr végett nehezebben kap levegőt, még alvás közben sem a legkényelmesebb neki.
2/11 A kérdező kommentje:
Kedveskem nem francia buldog leirast kertem,jo lenne ha a kerdesre valaszolnal....nem a velemenyedet kerdeztem a fajtarol
2021. okt. 3. 12:24
3/11 anonim válasza:
Nekem angol cockerem van. Neki hosszúkás az orra, de így is kilóg a nyelve, ha mélyen alszik. Tök aranyos, mert van hogy miután felébred elfelejti visszahúzni. Az állkapcsa zárva van, csak a fogai között lógatja előre a nyelvét ilyenkor. Szerintem csak a mély alvás jele. Tehát egyáltalán nincsenek alvásproblémái a kutyádnak.
4/11 anonim válasza:
Nincs baj, csak a nyelve nem fer el a szajaban ... amikor ellazul egy kicsit :)
5/11 anonim válasza:
:))) Ez egy sulyos betegseg ... ugy hivjak 'meztelencsiga szindroma' :)))
Tunetei a kovetkezok: amikor a kutya alszik, a nyelve kimaszik a szajabol mint egy meztelencsiga - es szetfolyik a padlon :DDD
Rettenetes dolog!!! :))))))
6/11 anonim válasza:
Minden kutya alszik úgy néha,hogy kilóg a nyelve.Valamelyik még a nyelve hegyével apró nyalogatás szerű mozdulatokat is csinál amikor nagyon álmodik 😅
7/11 anonim válasza:
Nem értetted a választ. A válaszoló nem fajtaleírást adott, hanem azt írta, lehet, nem egészen érthető módon, hogy a fr. bulldog nehezen vesz levegőt, azért lóg ki a nyelve, mert a kutyák azon keresztül lélegeznek, tehát nem betegség jele.
8/11 anonim válasza:
7# Köszi! Én már nem vettem a fáradságot, hogy reagáljak ennek az izének... Kérdezőnek.
9/11 anonim válasza:
7. De nem azért lóg ki a nyelve, minden kutya szokott így aludni
10/11 anonim válasza:
Enyém nem. De nem is ez a lényeg, ez egy bulldog jellegzetesség. Nem véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!