Melyik kutyafajták erősebbek a bull típusúaknál (közelharcban le tudja győzni)?
A puli nem pásztorkutya.
Harapásban is a nagytestű molosszerek és pásztorkutyák.
Én tényleg azért vettem anno,mert karakteres kutya.Egyszerűen van egy olyan..megjelenése és kisugárzása ami szerintem nem félelmetes,vagy ijesztő hanem lenyűgöző.
De ettől függetlenül egy végtelenül kedves kutya volt,a mai napig nagyon hiányzik. :)
Azonban a vele egy kaliberű,és tőle kisebb kutyákat leszámítva nem nagyon van esélye egy esetleges harcban.
Tudni illik egy pit vagy stafford nem több 25- nagyon maximum 35kg-nál (az is már azthiszem a Staffi,a pit súlyra többnyire kisebb,de már biztos ebből is van XL,meg XXL,meg tudja a bánat..).
Ami több is az csak túlsúlyos,de a túlsúly semmit nem dob az erőléten.
Állíts csak egymás mellé (akár képzeletben) egy pitbullt (legyen most a maximum 35kg-os súlya) és egy Bullmasztiffot (maximum 80kg).
Lehet,hogy a pit edzve izmos,és széles,de a bullmasztiff termeténél fogva is előnyben lesz,úgy maga alá gyűri,hogy onnan ki csak isteni szerencse szedi.
4!
A puli juhászkutya(terel), nem pásztorkutya (őriz) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!