Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megéri e venni egy palotapince...

Megéri e venni egy palotapinceit magamnak? Én 24 éves vagyok, van egy cicám és egy új kisállatot vennék?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

10

Az állatok érdekei alatt azt érted, hogy egy macska 15 évig él a 4 fal között?

2021. szept. 30. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan.

15 éven át társállat.NEKED van vele problémád,nem a macskának.Ne gondolkozz az állat helyett mert pont olyan idiótának fogsz tűnni mint aki a minap feltette a kérdést,hogy DEPRESSZIÓS LESZ-e a macska és UTÁLNI FOGJA-e amiért ivartalanítja.

Nem,az állat nem utál azért mert vigyázol rá és megkíméled a kellemetlenségektől.

2021. szept. 30. 11:20
 13/14 anonim ***** válasza:
92%

11: Ritka, mikor egy benti macska csak egy szobában él(4fal). Általában az egész lakást bejárhatja... Plusz rengeteg lehetőség van arra, hogy biztonságosan kint is lehessen (macskabiztos kerítés/hám póráz/kifutó/kennel stb). Az enyém pl utál kint lenni, hiába viszem ki többször az erkélyre, max 5perc és már menne is be. Nem igényli.

De nem kötelező macskát tartani, sőt... Aki nem tudja ezt biztosítani, az ne tartson macskát. Aki nem tudja biztonságban tartani, nem tudja minőségi táppal etetni, nem tudja ivartalanítani, nem tud játszani/ foglalkozni vele, állatorvoshoz vinni, oltani és féregteleníteni - megvédeni a mérgezéstől/elütéstől/ablakból kiugrástól/betegségek elkapásától/szaporulattól és egyebektől, az ne tartson macskát. Ennyi. Egyszerű szerintem. Kutyát sem tartasz, ha nincs kerítésed...Gyereket sem szülsz, ha nincs házad...

2021. szept. 30. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Örökbe fogadni is tudsz: [link]
2021. szept. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!