Tegnap elaltatták háznál a daganatos kutyámat. Egy injekciót kapott szívbe, semmi bódítás előtte. Ez mennyire van rendben? Én még nem tértem magamhoz a sokkból.
Kérdező!
Te troll vagy!
Leírták mit csinálj, de te folyamatosan játszod a hülyét.
"Hihetelen "orvost" fogtam ki, ilyen az én szerencsém :( :( "
Nem a te, hanem a kutyád szerencséje, ugyanis ő szenvedett -igaz csak 2-3 másodpercet ami ezek szerint "nem sok".
Minden jó, ha jó a vége...
Na várjál: tegnap még fel voltál háborodva, ma pedig minden rendben? Tegnap még műhiba volt, ma már nem is akkora gond? Nem értelek. Látszik, hogy jó társa voltál a kutyádnak, gondoskodtál róla. Itt senki nem hibáztat téged, sőt. Én miért "nyomnám fel" az a dokit??? Erre most neked van lehetőséged, akár azért is, hogy más kutyával ez később ne történhessen meg. Ennyi mindent megtettél érte, gondolom a gondozása-ápolása közben még jobban összenőttetek, nem azért hívtál szakembert(!) házhoz, hogy a társad visítva haljon meg. Lehetett volna ezt úgy is, hogy minden szenvedés nélkül történik minden, nem éli át a halált az a kutyi. Van rá lehetőségünk, tudásunk, vannak erre szerek ezért társadalmilag is ez az elvárás 2021-ben.
De én nem akarok veled vitatkozni, támogatni szerettelek volna, mert együttérzek veled, megrendített a kutyád halálának módja. Nyilván most kivagy idegileg. Kívánom, hogy így vagy úgy, de megnyugvással tud lezárni ezt az ügyet.
Most mondja a párom, ő is itt volt, meg még a húgom, hogy mivel ez nem az első kutyánk volt aki itthon lett elaltva, mondta az orvosnak az elején, hogy ugye úgy szokták (nálunk így volt anno) kapott izomba egy injekciót a kutya, megvárták míg elaludt, utána kapta a szívébe az injekciót.Az orvos meghallgatta, nem szólt semmit, aztán felszívta az injekciót s utána beadta a kutyám szívébe. Szóval még szóltunk is neki.
De mindegy, én itt lezárom a témát, kiveszem a figyelt kérdéseim közül is, túl akarok ezen lépni, csak felidegesítem magam s ugyse tudok már mit tenni. Köszönöm a hozzászólásokat, aki olvassa a jövőben okuljon belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!