Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Be tudom szoktatni házba?

Be tudom szoktatni házba?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyos kb. 4 éves kis Tacsi-csivava (vagy stafford,igen úgy néz ki..) kutyám,aki kb. 4 éves (picit kevesebb) és pici termetű kb 6.5kg. Mikor kicsi volt benn volt velünk a házban,de azt vettük észre, hogy nagyon szeret az udvaron lenni és "kitettük".. Nagyon boldog volt, szaladgált sokat, játszott:) mondjuk még mindíg. De mivel ő nagyon bújós kisasszony,ha lehetne behoznám a szobámba :) és velem tudna aludni. Nyilván megfürdetném és a többi. Na a kérdés! Ilyen korban még meg lehet tanítani szobatisztaságra? Mikor kicsi volt sokszor odament az ajtóhoz kaparni,jelezte,hogy dolog van.. de sokszor nem.. szerintetek meg tanulná? Valamint neki jobb lenne bennt nálam? Igazából mivel imádja a helyét kint úgy gondoltam, hogy amég suliban vagyok kint van és ha haza érek akkor velem lenne bennt meg nyilván akkor este is bennt.. Mi a tapasztalataitok? Egyébként nagyon okos kutya,és imádom 😍

2021. szept. 29. 17:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igaz,ő nem láncon tartotta,hanem kint a fagyban-kánikulában a rövid szőrű kutyáját,csak hogy az anyja ne adja oda a menhelynek ahol mivel kistestű szinte heteken belül lett volna ezerszer jobb gazdája.

4 éven át kockáztatták a maradandó ízületi problémákat a hideg miatt,a hőgutát és a napszúrást a meleg miatt,gondolom nyári szezonban se féregtelenítve se szívféreg tablettázva nem volt pedig szúnyogriadó volt egész nyáron...

Ja,nagyon ki van segítve a kinti kutya egy kutyaházzal,már ha van.Feküdjon benne egész nap,nem? Télen is 0-24 feküdjön ott ha nem akar megfázni.

Örüljetnek neki,ha idősebb korára nem lesznek ízületi problémái.

Hogyne tudna beszokni,ki se akar majd menni csak ha muszáj.de legközelebb ne anyád engedélyével akarj kutyát és ne mindenáron.Ha egy bent tartandó kutyát ki akarnak tenni akkor semmi keresnivalója nem lett volna nálatok,de persze az emberi őnzőség határtalan.Legyen kutya,ne legyen másé ha neki jobb ott se,az se baj ha kint döglik meg.

2021. szept. 30. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!