Az a kullancs, ami kutyába belemegy az emberbe is belemehet?
A kullancs egész életében kétszer szív csak. Lárvaként (nimfaként) és kifejlettként. A kettő közt pedig.elég sok idő telik el. Tehát nem, nem fog átmászni rád.
De több féle kullancs van, mindegyik megy emberbe és kutyába is. Szerintem a bolhával kevered, ahol van külöm macska, kutya, emberi bolha.
Hát én parkban való séta után mivel minden nap oda járunk,már átnézem a kutyát,meg átkefélem, ugyan is a szőrén szoktak mászni, na már most ami még mászik és megrázza magát a kutyám simán oda repül valahová. Pl pár hete a kanapén a karomon mászott egy pici kullancs, mivel esős idő volt és a kutyám is vizes volt. Nem engedtem fel a kanapéra. De vhogy még is csak oda került a kullancs.
Ha nem veszem észre,lehet,hogy belém fúrodik.
De ha már a kutyádon megszívta magát akkor ügye kövéren esik le, akkor már nem fog rád mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!