Megoldható, hogy a kutya ne egye meg a cica ebédjét és fordítva?
Nalunk a kutyak kezbol esznek.
Neked meg kell hataroznodcegy eteteyi sorrendet. A macska kapjon utoljara.
Amig a kutyat eteted kezbol,addig a macskanak 5 meterrel odebb van a helye.
Utana a macskat eteted,a kutya nem johet oda.
1-1 perc az egesz. Nekem is belefer. A nagy csontot meg nem hiszem,h a macska a vegen elszedne a kutyatol.
Elejen kell lefektetni a hazszabalyokat - nalunk mukodik. A kutya mindig ra van feszulve amikor a macska etetes van de megtanulta, hogy a pici tanyer a cicae, a nagy tanyer pedig az ove.
Kutya nem nyul a macska kajajahoz, a macskanak pedig eselye sincs mert a kutya azonnal megeszi az osszes ennivalojat, tehat a macska csak ures tanyerra tudna ramozdulni.
A kutyát még meg tudod tanítani, hogy ne egye meg a macska kajáját. Ha azt megtanítod a kutyának, hogy csak a "tied" (vagy bármilyen szó lehet itt) parancsra ehet akkor megoldva a probléma.
Kirakod neki a kaját, - a kutyának- kiadod a parancsot, megeszi. Kész.
Mivel a kutya megette a kaját azt már a macska nem tudja megenni, mivel a kutya csak a tied parancs után eszik, nem fog bele enni a macska kajájába. (oké , ha nem figyelsz lehet próbálkozik vele kezdetben) :D
Én a kutyának simán megtanítottam, hogy nem szabad a macskák kajájához nyúlni. Egyszerűen rászóltam, elküldtem onnan párszor, és megtanulta, hogy az neki nem pálya 🤷♀️
A kutya nem szokott hagyni kaját, így onnan nincs mit kienni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!