Van két hosszú szőrű tacskóm és testvérek. Nem tudom, hogy lehet e őket pároztatni. Ismerőseim egyik fele azt mondja hogy igen a másik fele pedig azt hogy nem. Esetleg van valakinek tapasztalata ilyen téren? Lehet őket pároztatni?
Köszönöm az értelmes válaszokat.Nem kell engem ostobának nézni,mert hát az első válaszoló is azt kérdezte,hogy "meg-e dugnám a tesómat meg stb..."
Gondoltam,sőt tudtam hogy nem lehet,mert nagy valószínűséggel beteg kölykök születnek,csak kíváncsi voltam mások véleményére.
Egyébként ne akarom ivartalanítani,mert különben sem laknak együtt a kutyusaim.A szuka az itthon van velem a kan pedig nagyiméknál,tőlünk az ötödik házban.
Nem vagyok állatkínzó,nem is írtam ilyen félét,mert ahogy a válaszokból olvasom,páran annak tartotok.
Falun lakom és kicsi korom óta vannak kutyáink/macskáink.Soha nem fordult elő még olyan hogy "csak szimplán zsák és kuka".A kutyusokat egy picit nehezebben sikerült elajándékozni,mint a macskákat,de mindig elvitte őket valaki.
Kérdésére nemleges a válasz!
Szaporító!Jó lenne már tisztázni mit is jelent pontosan!Az ivartalanítás előnyei, hátrányai, ebben is jó lenne ha valaki az igazat el merné mondani! Köszönöm ha valaki érdemben hozzá szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!