Rövidszőrű, közepes, keverék kutya kint?
Figyelt kérdés
Este 10-től reggel 4-ig bent vannak, azon kívül nem szeretnek bejönni.
4-en vannak, két beagle szőrű, egy németjuhász szőrű és egy mudi szőrű. Vagyis így tudom hasonlítani, hogy értsétek.
Van az eresz alatt, a nagy fa alatt, a teraszon, a melléképületben is több időjárás álló kutyaház. De legtöbbször összebújva alszanak.
Attól nem félek, hogy megfagynak, de az ízületeiket féltem.
2021. szept. 26. 12:07
11/12 anonim válasza:
Mezei eger is kint van a hoban-fagyban es az ozikenek sincs tul nagy bundaja ... de az erdei picurka madarak is elvannak a hidegben. De nekik nincs is lehetoseguk behuzodni semmilyen menedekbe, hiszen vadon elnek ... ellenben a kutyanak van ember bartja, aki futott hazban el. Ejszakara igazan kialakithatnal neki egy kellemes menedeket.
12/12 anonim válasza:
Igaz is,a kutya annyira hasonlít a mezei egérre,nem is tudom egyáltalán miért nem egy lyukban tartom,biztos szép járatos lakást ásna magának.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!