Nejlon zacskót nyelt le a kutyám, mit tegyek?
A szomszéd a kertem területére raktá át a romlott hús ételeit nejlon zacskókba és a kutyám megette az egyiket zacskóval együtt úgy ahogy volt.
Állatorvos pedig már nincs ilyenkor ugyhogy csak holnap tudom vinni ha baja lesz.
43kg-s kutyáról van szó.
Lehet-e valami komolyabb baja és ha igen akkor nagyon késő holnap vinni a dokihoz?
Itt a zacskón túl a romlott hús is probléma. Ha szerencséd van, hányni fog egy kiadósat, és azzal együtt jön a zacskó is.
Figyeld a kutyát, ha rosszul lesz, inkább vidd ügyeletre.
A szomszédot nem minősítem.
Ha kihányja az sem a legjobb mert a torkán akadhat. Ha nem hányja ki, elzáródhat.
Én azonnal orvoshoz vinném ügyeletre.
A szomszéddal NAGYON komolyan elbeszélgetnék hogy mégis hogyan képzeli hogy fertőző anyagot rak át a kertedbe (a romlott hús ugyanis az!) és ha még egyszer előfordul akkor feljelented. A kutya kezelését minimum bevasalnám rajta.
A kutyát pedig tanítsd meg hogy csakis azt egye meg amit te adsz, amire azt mondod hogy szabad!
Kétlem hogy a romlott hústól baja lesz.
6
Te kinyalnád a fenekedet? Mert a kutya igen...
Az ügyelettel az a baj hogy minimum 1óra távolságra van. Sajnos a közelben nincs ilyenre lehetőség. De holnap bármikor már bármikor eltudom vinni.
Eddig szerencsére még jó kedve van és nem látszik rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!