Ismerek valakit aki ezt csinálja de nem tudom mit gondoljak róla. A kutya meg is sérülhet és összeszedhet valamilyen fertőzést a patkánytól. Én nem értek ehhez a témához és jó lenne valaki olyan válasza aki többet tud erről. Ti mit gondoltok erről?
Erre vannak kitenyésztve ezek a fajták és szuperül csinálják.
Nem minden kutya öleb.
2021. szept. 14. 10:49
12/17 anonim válasza:
Egyébként a patkánynak kegyesebb halál egy kutyaharapás, mint a méreg, ami hosszú szenvedést okoz.
2021. szept. 14. 10:51
13/17 anonim válasza:
Nem mellesleg nagyon nagy szukseg van a munkajukra, egy szakajtonyi patkany mar komoly karokat tud okozni, nem beszelve a betegsegekrol, amit terjesztenek. Na meg a tudat, h ott a patkany, ahol elsz!
2021. szept. 14. 11:29
14/17 anonim válasza:
Igen, sot elvezik. Ahol haszonallat van, ott jo esellyel egerek, patkanyok, nyestek is, nagymamameknal meg azok a kutyak is patkanyoznak, akik nem erre vannak alapvetoeb tenyesztve, a legjobb, legturelmesebb egy egy keverek volt, ult es varta a megfelelo pillanatot a lyuknal, munt egy macska. De a KÁJ, es a moszkvai is nagyon ugyes. Sajnos a keverek mar nem él, de ő tanította be a KÁJ-t, nem kellett erre külön képezni, siman elleste a feladatot az idosebb kutyatol. A tacskok is ramennek mindenre ami mozog osztonbol, egyszer egy meteres sikloval rohangalt a kis tacsko, durva mire kepesek.
2021. szept. 14. 11:52
15/17 anonim válasza:
Pl a jagd terrierek rettentő ügyesek és szó szerint pillanatok alatt végeznek egy patkánnyal. Sokkal kisebb szenvedés nekik mint a méreg. A kutyák imádják csinálni. A fertőzések nem gyakoriak, de esetleg ki lehet őket védeni. Más kérdés nincs szerintem.
2021. szept. 14. 16:53
16/17 anonim válasza:
Ezeket a kutyákat erre tenyésztették, ők ezt élvezik is ráadásul, az ösztön képzés nélkül is bennük van. Amelyik kutyákkal meg célzottan ezt a munkát végzik, azokat rendszeresen látja orvos, pont a végzetes betegségek megelőzése végett.
A patkánynak kitett méreg rosszabb, és több kárt is okoz, megeszi a patkány, de megeheti más állat is, háziállatként tartott kutya, macska például, a mérget evett patkányt megeszi mondjuk egy védett ragadozó madár, és elpusztul, ez már természetkárosítás is.
2021. szept. 14. 17:14
17/17 anonim válasza:
Hát jobb halál,hogy a kutya harap rajta egy kettőt és vége.
Méreg borzasztó. Itt a lakótelepen 2 napig nyöszörgött meg furcsa hangokat adott ki egy patkány meg remegett. Tuti mérget evett és dolgozott benne. Igazából azon gondolkoztam fejen vágom egy kővel,hogy ne szenvedjen,de nem tudtam megtenni sajnos.
Én napokig rosszul voltam,hogy szegény mit szenvedhetet. Hát sokkal humánusabb,hogy a kutyák másodpercek alatt ki végzik őket.
Elméletileg egy oltott kutya nem kap el semmit, asszem többször kell féreghajtózni őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!