Hogy vagjam le a kutya kormet?
Egyik kozmetikus sem vallalja a koromvagast a kutyamnak (!)
Az allatorvosok sem tudtak.
A kozmetikat szepen turi, de ha a kormet akarjak levagni akkor sir kapalozik es morog.
Mi tevok legyunk?
S Nikolas Nick, köszönöm, hogy privátban zaklatsz, azzal, hogy egy utolsó állatkínzó vagyok és kössenek fel engem, ilyen jót rég röhögtem.
3as voltam.
Először is karom, nem köröm. Van egy vonal, az alatt lehet vágni karomvágóval. Lehet venni állatos boltban. (nem körömvágó, az az embereknek kell).
Lehetőleg először szakember mutassa meg a határvonalat!
Csak pár mm-t tudsz levágni a leghegyéből. Én milliméterenként szoktam a farkaskarmokon vágni. Akkor szépen látszik, meddig lehet vágni.
Remélem, nem tőből akarod levágni!!!
,,de ha a kormet akarjak levagni akkor sir kapalozik es morog."
Ezzel szépen leírtad az én kutyám viselkedését is :D Állatorvosnál is ezt csinálta első alkalommal, de a doki 2 perc alatt levágta mégis a körmét. Második alkalommal már alig tiltakozott a kutyám.
Mivel ilyen a kutyád, hogy nem hagyja, szerintem te próbálkozz vele. Keress olyan orvost aki le tudja vágni a körmeit, annyira nem nehéz ez hozzá értőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!