Ha a farkasok keves ideig eltek akkor miert jo a barf?
Lustáknak?
Tudod mennyi idő+költség innen onnan beszerzni a húsokat? Utánna 30 napra kiporziózni, leméregetni külön külön?
A barfozás nem arról szól, hogy a közértből veszel egy farhátot és elé dobod!
100x jobb mint a konzerv.
Amíg nem tudod mi is valójában, ne beszélj róla negatívan!
Draga utolso! Kettonk kozul csak te lehetsz az ostoba. Nem mondtam hogy a fott kaja rossz lenne neki en csak a tapot szidtam.
Azert kerdeztem mert ezzel az eggyel nem nagyon tudtam azonusolni hogy a regi tarsai miert eltek keves ideig.
Nagyon nehez etetesi forma, tovabbra is ezt mondom.
Mindig ki kell porciozt hogy mennyi belsoseget, csontot, szinhust kell adj neki es figyelni a higeniara. Emellett 100x konnyebb hazi kosztot adni a kutyanak.
Nagyon butus vagy, de semmi baj majd rajossz a dolgokra.
Farkas nincs oltva, nem viszi senki orvoshoz ha beteg, ha verekés van akkor a sebeket sem tisztítja senki,elfertőződol,beköpik a legye, Ha eltörik vmije képtelen vadászni és éhen hal.
Fogságban élő farkasok pl sokáig élnek.
Ezek a konzerv kutyakaját már nagyon jók, akár az emberi fogyasztásra is alkalmasak, szinte semmit nem ellenőriznek jobban mint a domesztikált állatok táplálékát, főleg az olcsó TESCO -s, SPAR -os kajákat mert abból vesznek az átlag felhasználók a legtöbbet, ha az rossz akkor bukik az egész SPAR, TESCO!
Még az emberi fogyasztásra szánt BIO élelmiszerek minősítés sincs ennyire szigorítva, ellenőrizve.
Az viszont nem jó egy állatnak sem ha csak ebből(konzervből) áll a tápláléka, kell neki adni vitaminokat, de ha azt is tartalmazza a konzerv akkor csak a kellő foglalkozást igényli, ami: séta, játszás és a TÖBBI KUTYÁVAL való érintkezést.
Túl van misztifikálva, hogy konzerv vagy friss hús a jobb,
persze, hogy a friss húst választja a Pamacs, (FARKAS MEG PLÁNE, mást sem ismer, csak a jó véres zsíros, friss, ... húst) mert ott van mélyen az evolúciós drive -jukban.
Az számukra az ismert íz és azt ismeri fel gyorsabban az agya, de simán lehet azaz sokkal valószínűbb, hogy sok 100 év múlva már a konzervet fogja választani, főleg ha gazdák ezt részesítik előnyben, mert ellenorzott, olcsó, minőségi és tápláló és eszméletlen könnyen beszerezhető/ kezelhető.
En ertem, csak szeretnem ha minnel kozelebb allna a termeszethez.
Es ha csak abbol indulok ki, hogy eveken keresztul egyik fajta tapbol/konzervbol alig falatozott egy-egy falatot, most pedig habzsol akkor szerintem mar is kiderult hogy mi a jobb neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!