Nagyon büdös a kutyám szája. Lehet tenni ellene valamit?
Figyelt kérdés
Elég ha kinyitja a száját és az ember már érzi is a szájszagát.(Törpe tacskó keverék)
Semmilyen kutyának nem jó a lehelete (legalább is én jó lehelet szaggal rendelkező ebbel még nem találkoztam)
De Ő épp hogy egy kicsit magasabb a bokámnál, és én álló helyzetből is megérzem már a leheletét.
A fogán vastag,zöld lepedék van.
Csak állatorvos segíthet??
2010. aug. 30. 21:31
1/8 anonim válasza:
lehet venni rágókákat amit megtud enni és mentolos..olyan mint nekünk a fogkrém
2010. aug. 30. 21:39
2/8 anonim válasza:
igen, próbálkozz ilyen "kutyafogkefével", esetleg rendes fogkefével( ahogy nálunk, náluk is a felszaporodó bacik és a rossz fogak okozzák), ha nem segít, utána jöhet az orvos.
2010. aug. 30. 21:42
3/8 A kérdező kommentje:
Hát, ő nem nagyon rajong ezekért a rágós dolgokért....főleg ha mentolos.
Azt meg,hogy megmossam a fogát, az teljes mértékben kizárt.Olyan dühös lenne (nem harapna meg, olyat sosem tenne),de morogna,vicsorogna és aztán meg sértődne.
2010. aug. 30. 21:46
4/8 anonim válasza:
fura.. biztos, hogy nincs baja? Nem váltottál kaját? Az én kutyám leheletének - ha nem szomjas - egyáltalán nincs szaga. Pár hónapja volt valami baja, folyton prüszkölt, akkor volt egy nagyon fura szaga a szájának. De aztán el is múlt neki pár nap alatt.
2010. aug. 30. 21:48
5/8 anonim válasza:
A kutyáknak olyan szájszaga van, amilyen kaját esznek. Kérj tanácsot a kutyadokitól, nehogy valami komolyabb baja legyen, vagy válts tápot. De ha zöld izé van a fogán... hát ilyenről még nem hallottam, de kérlek ne spórolj az dokin. Szerintem ez semmi esetben sem normális. Szóval: DOKI!!!!
Ha még nem annyira dőrva a fogkő akkor ezt kell neki adni kb. 2 hónapig,és annyira fellazul,hogy le lehet mosni fogkefével.
De amit írtál az alapján doki,fogkőszedés és után a efnt belinkelt termék éelet végéig.
Nyugi,természetes a cucc, a kajájára kell rászórni.
2010. aug. 30. 22:11
7/8 anonim válasza:
vidd el állatorvoshoz, mert szerintem fogköve van, akkor szokott büdös lenni a kutyák szája.
2010. aug. 30. 23:29
8/8 anonim válasza:
ez nemigaz.... hányszor fog még ez megismétlődni?? mindig ugyanaz a kérdés hogy: miért büdös a kutyám szája"? AZÉRT MERT ILYEN az alapszaga, mindenkinek büdös a szája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!