Mennyibe kerülnek (kb. ) ezek a fajta tápok kölyök kutyáknak (1-6kg-s kutya, max 6kg lesz) és mondjuk vegyük 1kilósnak)?
Figyelt kérdés
Hill's
Royal cannin
Iams
Eukanaba
Select gold
Acana
Real nature
Bioplan
Köszönöm a segítséget.
2010. aug. 30. 20:57
1/7 anonim válasza:
Felmész egy webhsopra és meglátod! Szerintem ezeket senki nem fogja tudni fejből megmondani neked! Amúgy ár-érték arányban azt hiszem az Acana viszi a prímet, és minőség tekintetében is!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor megnézem az Acanát, most Royal canin-t vettünk annak tudom az árát, aki amelyiket veszi legalább annak tudja az árát,gondoltam,vagy reméltem hogy így választ kapok:) de ha az acana a legjobb/és olcsóbb akkor megnézem azt.köszi.
2010. aug. 30. 21:59
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értek hozzá, kisegítene valaki? melyik acana kellene a kutyámnak? az adatok már a kérdésben szerepelnek. köszi.
2010. aug. 30. 22:02
4/7 anonim válasza:
Annyira nem értek a kutyákhoz, de ezek szerint a te kutyád kistestű? Mert akkor Acana puppy small breed. A Royal sem rossz, de drágább is, és sokkal kevesebb a hústartalma. Mondjuk nem mindenkinek válik be az Acana, de ki kell próbálni!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én innen szoktam rendelni az 5 kg-os kutyámnak Acana tápot. (ingyen szállítják házhoz Budapesten és a környékén)
5 kg táp kb 8 hónapra elég. Ezt a kettőt szoktam rendelni:
[link] termek/kutya/671/acana_lamb_&_apple_25kg_kutyatap_hipoallergen_tap_baranyhussal_es_almaval.html
[link] termek/kutya/676/acana_light_&_fit_25kg_kutyatap_elhizasra_hajlamos_kutyaknak.html
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, akkor Acana.:) Köszi mégegyszer.
2010. aug. 31. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!