Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan veszem észre ha tüzel...

Hogyan veszem észre ha tüzel a kutyám?

Figyelt kérdés
7 és fél hónapos. Azt vettem észre hogy már nem alszik annyit és elevenebb. Amit furcsának tartok hogy a farkát teljesen a hátára teszi vagy nem tudom hogy magyarázzam el. Eddig normálisan állt neki most meg pár napja nagyon fent van neki. Ez annak a jele? Vagy hülyeség ? Azt tudom hogy vérezni fog. Gondolom nem folyamatosan mint nekem ha megjön hanem időnket gondolom pár csepp. Viszont ha nem figyelem neki folyamat akkor ezt észre sem veszem? Vagy feltűnő lesz ha vérzik ? Meg mi még a tünet ? Ez az első kutyusom és ezzel a részével nem vagyok tisztában. Ivartalanítva majd lesz de még egyenlőre nem szeretném csak ha idősebb lesz kicsit. Tudom hogy utána már nem fog tüzelni.

2021. aug. 31. 19:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nyilván észre veszem ha másabb lesz! Most is észre vettem hogy másabb ezért is tettem fel a kérdést! Istenem.. nektek miért jó ha a kérdéstől eltérünk de most őszintén ??? Nem ez volt a kérdés. Nyilván észre veszem bammeg ha másabb a kutya. Nem vagyok ennyire ostoba!
2021. szept. 1. 15:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Arról meg hogy befedezi és mit csinálnék. Nem fog ilyen történni. Ismerem már a környékünket tudom melyik a fiú kutya és azt is hogy melyik ivartalan. Nyilván ha ivartalan ha nem messziről el lesz kerülve és ha esetleg ismeretlen jönne velünk szembe vagy hozzánk messziről már megkérdezném hogy kan vagy szuka. Ennyi. Ehhez már tényleg nem kell ész. Most is tüzel az egyik yorki a környezetünkbe. Messziről megkérdezte a gazdi hogy lány-e az enyém. Valaki nem hordja pórázon sajnos a kutyát de időben fel tudom kapni. Ismerem a területünket és még így hogy nem tüzel is nagyon oda figyelek rá sétánál.
2021. szept. 1. 15:32
 13/13 A kérdező kommentje:
És mint írtam ivartalanítva lesz. Valószínű hogy az első tüzelése meglesz mert még nem most fog menni a dokihoz de a második már nyilván nem lesz neki mert addigra ivartalan lesz. Csak hogy nehogy be huggyozzál
2021. szept. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!