Vágott kutyafül ápolása? Hogyan?
Én döntöttem így hogy meg akarom neki csináltatni, ettől nem lesz kevesebb :D
Nem tudom hány éves vagy, de elmondom hogy ez nem befolyásolja a képességeit, ha kimaradt volna a biosz óra.
Ja és nekem amstaffom van nem dobermanom.

Persze,hogy látja orvos,állítsátok már le magatokat.Lehet venni kupírozott füllel kutyát.NÁLUNK tiltva.De nem mindenhol.NÁLUNK állatkínzás,máshol egy egyszerű rutin műtét.
Dobermann,Pit,Argentín dog,Német dog,Cane corso,Kaukázusi és Pireneusi szokott leginkább vágott fülű lenni,a környező országokban és sok magyar tenyésztőnél is fellelhetőek vágott füllel.
És nem,nem fog senki megállítani vele az utcán (kotnyeles járókelőket leszámítva..) hogy miért olyan a kutya füle.
Nektek elítélendő,oké,senki nem kérdezte,hogy MIT GONDOLTOK a kupírozásról.
Kérdező,ha az állatorvos és a tenyésztő nem adtak egyéb utasítást nem kell vele semmit tenned.Ha kivérzik,gennyezik,vagy vakarja vidd orvoshoz (kap gallért,a gyógyuló seb viszket).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!