Ilyen esetben is keverni kell a tápot?
Taphoz nem tudok hozzaszolni, mert nem hizlalom az allatomat ... az en kutyam rendes etelt eszik. Nem is tudnam keverni, mert a narancsos kacsa nem passzol a marhaporkolthoz amit utana evett es az azutani toltotthus sem passzolna a sorba.
Szoval szerintem egyaltalan nem gond ha kevered a szezont a fazonnal :)
Hiaba a marka ugyanaz, az iz es osszetetel mas, en ilyenkor is keverni szoktam.
Egyebkent nem minden kutyanak art meg a hirtelen tapcsere, de en inkabb biztosra megyek.
3 kutyám van, sose kevergettem a tápot, pedig mindig más ízt rendelek. 13 év alatt nem volt probléma.
Léteznek persze érzékeny gyomrú kutyák, azt nem vitatom, hogy rájuk jobban kell figyelni és csak fokozatosan váltani.
Attól függ, mennyire érzékeny a kutyád, én pl akkor sem keverem, ha azonos márkából kap más ízt, és akkor sem, ha közel azonos összetételűt kap, de más márkát, nem ártott neki még, erre nem érzékeny a gyomra, mentett keverék, ki tudja, mit evett annak idején az utcán.
Én minőségváltásnál keverek, mert ott nagyobb a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!