Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha rendőrrel vagy közteressel...

Balazs3 kérdése:

Ha rendőrrel vagy közteressel találkozok póráz nélküli sétáltatás közben mi történik?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy mennyi a bírság, bevihetnek-e emiatt a rendőrségre, hogy történik a fizetés stb., maga a procedúra, hogy zajlik

2021. aug. 21. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Pont most torten a reggeli setanal ... hallom a hatam mogul "elnezest! nem szolnal a kutyadra?" ... megfordultam es azt latom, hogy a kutyam szagolgat egy futolanyt. :)

"De! - mondtam ... hagyd beken, sportol!" ... kutya odebb ment, a lany futott tovabb - nagyjabol ennyi problema szokott lenni attol ha a kutya el van engedve.

Rendor es kozteruletes nincs a hegyen es az erdoben ... csak a belvarosban - konkluzio!? >>> Ne a varosban setaltasd a kutyad, hanem menj ki egy kozeli zold teruletre.

2021. aug. 22. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Pécsen keményen büntetnek, legalábbis azon környéken, ahol én lakom. Nem is nagyon van kutya ott póráz nélkül, csak a futtatóban.
2021. aug. 22. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
11-es, ez meg eleve bunkóság, hogy még neked kell szólni, mert magadtól nem esik le, hogy még szagolgatni se kéne odaeengedni máshoz a kutyát. Gondolom te is azok közé a tahó kutyások közé tartozol, akiket semelyik irányból nem lehet kikerülni se gyalog, se biciklivel, se futva, mert azt hiszed tied a járda...Grrr
2021. aug. 22. 12:04
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk senkit nem érdekel. Rotival, német juhásszal sétáltunk régebben póráz nélkül kb. mindig, ha néha véletlen láttak is rendőrök, le se szartak. Most bull keverékem van, nála is csak addig használom a pórázt, amíg a főúton átmegyünk, utána levesszük, vele se piszkáltak még soha. Hozzáteszem, Duna parton sétálunk, olyan helyen, ahol jó nagy szabad terület van, teljesen belátható, a kutyáim meg mind első szóra jöttek vissza, ha szóltam nekik.
2021. aug. 22. 13:56
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó azért ne vegyél rá mérget, hogy mindig visszajönnek, ha valami külső ingert kapnak...

Én most már nagyon komolyan azon gondolkodok, hogy nem fogok a bunkókra szólni, hanem ha a kutyájuk a kutyámhoz jön, minden előzetes beszélgetés, engedély nélkül, megy a spray. A tököm tele van a gyökerekkel, tegnap is Pécsen Éger-völgy, degenerált tahó gyökér, megkértem fogja a meg a kutyát, ő nem szokta... bazdmeg

2021. aug. 23. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Mérget merek rá venni :) volt már másik kutya, macska, fácán, erdőben muflon, más emberek, futkosó gyerekek, mindig mindegyikük azonnal jött hozzám, amikor szóltam. Nem vagyok felelőtlen, nem engedem el a kutyát addig, amíg ebben nem vagyok 110%-ig biztos. Nem az a fajta vagyok, aki elengedi a kutyáját, aztán az az első másik kutyához rohan oda, és hiába óbégarok neki. Azokat én is rühellem, pedig az én kutyám tényleg nem bánt senkit és semmit, nyugodtan oda lehet jönni, de hát honnan tudjam, hogy a másik is ilyen, ugye...

Egyébként nem azért engedem el, mert ilyen vagány lázadó vagyok, hanem mert egyszerűen nincs kijelölt futtató, nemhogy a településen, 20 km-en belül se.

2021. aug. 23. 08:51
 17/17 anonim ***** válasza:
6%
16 Szuper! Ezt örömmel olvasom, bárcsak mindenki ilyen lenne.
2021. aug. 23. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!