Milyen kutyás sportok vannak még ezen kívül?
Elég aktív életet élek, emellé egy aktív kutyát képzeltem el.
Túrázni szoktam, ezen kívül keresek nagytestű kutyávalűzhető sportot. Gondoltam azokta, ahol a kutyák biciklihez rögzítve futnak, vagy ilyen kerekes "szánokat" húznak, de beleolvasva ilyen csoportokba hát elég balesetveszélyes, inkább nem vállalnám. Van ugye még a kutyával futás, de a futás az nem az én sportom.
Mik vannak még?
Felfujhato szorfdeszkan allva evezes. De ez ugye csak nyari sport.
Mennyire nagytestu a kutya? Milyen fajta? Mert attol fugg,mit lehet vele sportolni.
A versenyzés a cél? A bikejöring nem feltétlen veszélyes, nem kell feltétlen 30-40-el csapatni kis erdei köves-gyökeres ösvényeken, lehet széles, egyenletes földúton is menni 15-20-al. A kutyáimmal az utóbbit csinálom, nem is tudom hány éve estem utoljára, ők pedig imádják. Ha stabilan melletted/körülötted marad, nem is kell bekötni.
Agility még, ami aktívabb kutya és gazda részéről egyaránt és talán a mantrailing, mentőkutyázás, meg különböző keresős sportok, amik mindkettőtöket megmozgatnak.
Flyball az elején neked is futós, a többi sportban többségben csak a kutya mozog(persze, ha ez szempont egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!