Beagle 10 emeletesbe?
18:42-43
honnan tudod hogy mikor kell pisilnie? olyan nemltezik hogy nepisilne be..nemtudod minden órában elvinni..
Depressziót kétlem, ugyanis az állatoknak nincsenek önálló gondolataik, tehát nem fogja magát azon rágni, hogy jajj, a gazdi ma csak másfél órára vitt sétálni.
Aztán, sokan írkáljátok, hogy nagy a mozgásigénye... Sétáltatást már feltalálták.
Hát panelbe beagle nem annyira jó választás.
Tényleg nagyon sok mozgás kell nekik, nem elég naponta 3x levinni egy pisi-kakira, neki ennél több kell, pl: 1,5-2 óra rohangálás,játszás.
Barátnőmnek is beagle van, lakásban tartják. Amikor leszokta vinni, akkor mindig húzza és csak menne az orra után,hiszen ő egy vadászkutya...mesélte, volt amikor elengedte a parkban és majdnem elszökött, de szerencséje volt, mert megtudta fogni nagy nehezen.Nem az a legokosabb fajta, de ha van elég ideje valakinek betanítani őt, akkor nem marad buta kutya.Azt tudom, hogy én semmiképp nem vennék beaglet, nekem valahogy nem szimpatikus, nagyon nehéz velük bánni,makacsok stb...Visszatérve a mozgásigányre, ha tudsz neki biztosítani elég mozgást, akkor nyugodtan, de ha nem, akkor keress szerintem másik fajtát.Például palotapincsi vagy máltai ... ezek szobakutyák és elvannak a 4 fal között simán, de velük is kell foglalkozni. (mint minden kutyával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!