Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya megtudja állni, hogy...

A kutya megtudja állni, hogy ne csóválja a farkát?

Figyelt kérdés

Akármikor ránézek a kutyámra, csóválja a farkát. ha megszólalok, akkor is. ha megmozdulok akkor is.

Miért teszi?

2010. aug. 29. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert többek között, így kommunikál. Te megtudod állni, hogy ne kommunikálj? Te is folyton kommunikálsz, ha nem szavakkal, hát gesztusokkal.
2010. aug. 29. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A kutya meg tudja különböztetni a gazdáját és az idegeneket egymástól. Ha a gazdit látja akkor a farkát jobb oldalra jobban leviszi, de persze ezt csak lassításban lehet megfigyelni. Szerintem szeret téged, ezért ha a hangodat meghallja ösztönösen teszi. Az állatok nem tudnak önállóan gondolkodni, mindent ösztönösen tesznek. Ezért biztos, hogy nem tudja megállni, hogy ne csóválja farkát. Ez egy érdekes kérdés. Én is megfigyeltem már a négylábú kedvencem viselkedését. Akkor nem csóválja farkát, amikor egyedül van és pihen.
2010. aug. 29. 18:12
 3/15 anonim válasza:

En regebb egy draga kiskutyamnak mikor hangosan integetve koszontem, o visszakoszont nekem csovalva a farkat.

Nagyon edes volt! :)

2010. aug. 29. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Persze ennek a farokcsóválásnak több oka is van. Előző vagyok.
2010. aug. 29. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
mert örül.
2010. aug. 29. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudja megállni. Mivel ő nem ember, nem tud beszélni, farkcsóválással fejez ki gesztusokat, érzelmeket.
2010. aug. 29. 18:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Te meg tudod állni, hogy ne mosolyogj vagy ne nevess? Meg tudod állni, hogy ne fejezd ki az érzéseidet? Nem hiszem. :)
2010. aug. 29. 18:31
 8/15 anonim válasza:
Ha csóválja a farkát, azt jelenti hogy örül, boldog :)
2010. aug. 29. 18:33
 9/15 anonim válasza:
Azért csóvál, mert a kutya már évezredek óta elkötelezte magát az ember mellett, és így fejezi ki a hozzátartozását és örök hűségét. Csak nem minden ember becsüli ezt meg, sajnos...
2010. aug. 29. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért zavar téged, hogy csóválja a farkát?
2010. aug. 31. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!