3 hónapos kutyámnak kattog az egyik első lába. Nem látom rajta, hogy fájna neki, fut, játszik rendesen. Mi lehet ez szerintetek, nektek volt már hasonló a kutyátokkal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 19:30
1/6 anonim válasza:
Nekem is kattog a térdem és nem fáj.
2/6 anonim válasza:
Ha nem fáj neki csak kattog nem hiszem hogy gond, ha elkezd sántítani, akkor meg mindenképp állatorvoshoz kell vinni. Az embereknél is gyakori hogy kattog az ízület de semmi bajuk.
3/6 anonim válasza:
Ízületvédőt és porcerősítőt (csontvelő,zselatin) adj neki mielőtt elkopnak a porcai.Rendbe hozni nehezebb vagy lehetetlen,most még nincs baj,de lehet belőle.
4/6 anonim válasza:
Persze vannak készítmények is amik (drágák) hasznosak,és nyílván hatékonyabbak is,de írtam pár házi praktikát ami segíthet.
Azért ha van rá pénz én inkább a költséges,de biztos megoldást választanám.
5/6 anonim válasza:
Ja,hogy 3 hónapos..
Megelőzésre akkor elég a csontvelő és néha a zselatin (a barfosok kutyái ilyen szempontból mázlisták,folyamatosan van csontvelő biztosítva számukra).
Egyébiránt nő a kutyus.Off téma,de ha valakinek kisbabája lesz annál is fogja tapasztalni,hogy növekedéskor itt-ott kattognak és recsegnek-ropognak.Nyúlnak,szélesednek,és helyezkednek a dolgok.
De azért megnézném,hogy nem-e nő túl gyorsan,mert az is baj :)
6/6 anonim válasza:
A kattogas az izuleti nedv hianyatol lehet, nincs kenese az izuletnek. Ez most meg nem faj, de idovel kopasnak indul es bizony fajdalmas lesz. Adj neki zoldkagyloport, foleg amig novesben van, es ne told tul a feherjet a kajaban, hogy ne nőjön hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!