Tapasztalatokat, véleményeket szeretnék kérni. Kutyavásárlás előtt vagyok nem sokkal, és 3 fajta jöhet szóba. Cavalier, Törpe tacskó, Shithzu. Mi atapasztalatotok ezekről a fajtákról?
Figyelt kérdés
Házban lakunk, normális méretű kerttel. Egyetem mellett a lehető legtöbbet megadnám neki (mozgás, nevelés, szőrápolás). Viszont valószínűleg beköltöznék Pestre egy lakásba 3-4 éven belül. Számítana a barátságossága, bújós, másokkal kedves de hűséges. Tapasztalatokat, véleményeket szeretnék akiknek van ilyen kutyájuk. Köszönöm!2021. aug. 15. 10:17
11/12 A kérdező kommentje:
És a Shitzu nem túl terület védő? Mert a Tacskó tudom, hogy az. De ha a Shitzu ennyire ragaszkodó is tud lenni az szuper. Vagy még a Boston terrier jutott eszembe csak elfelejtettem.
2021. aug. 17. 10:56
12/12 anonim válasza:
Hát,ugat ha jön valaki,de amúgy nem.
Jelző kutyának jó csak,mert ha bejön valaki legfeljebb halálra nyalogatja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!