Szerintetek melyik név illik hozzá az alábbiak közül? (Kép)
2021. aug. 14. 13:50
11/20 Maya Bunnyheart válasza:
A Lüszi név illik rá a legjobban. És Jack Russell Terrier + Csivava keverék lehet szerintem.
12/20 A kérdező kommentje:
Na most a húgom nagy ötlete: Borsó.
Mert olyan kis cuki, cukor..cukorborsó ...😂❤️
2021. aug. 14. 14:40
13/20 anonim válasza:
A Fügére szavazok, de a zselén kívül bármelyik jó lehet.
14/20 A kérdező kommentje:
Miért rossz a Zselé?
2021. aug. 14. 14:45
15/20 anonim válasza:
Igen azért írtam a Mausi-t (ejtsd Mauzi), mert az úgy csak egérke :) mindegy is hogy hívjatok, lényeg, hogy szerető otthonra leljen a Füge nevet adnám, ha a kettő közül kellene választani.
16/20 anonim válasza:
ja... nem te fotóztad?
én is ezt mondanám xd
17/20 Maya Bunnyheart válasza:
18/20 anonim válasza:
Úgy hívjatok a kutyát, ahkgy akarjátok, de nekem nem tetszik a zselé hangzása, szerintem nem illik egy kutyához. #13 vagyok
19/20 anonim válasza:
Szerintem a Drazsé nagyon jó név. A Lüszi olyan kisbabás név, nagyon nem tetszik.
Nekem még a Zselé és Milka, meg amit előbb írtak, a Boci is bejön.
20/20 anonim válasza:
Nekem a Lüszi tetszik nagyon. Pedig én névmániás vagyok, nagyon imádok neveket elemezgetni meg sok kedvencem és nem-kedvencem van. De ő nagyon Lüszi-s. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!