Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyus látható a...

Milyen kutyus látható a videóban?álomkutyám😁

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 12. 00:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Abruzzói juhászra tippelek. Az biztos, hogy nem kuvasz!
2021. aug. 12. 08:45
 12/27 anonim ***** válasza:
71%
Se nem kuvasz ,se nem abruzzói.
2021. aug. 12. 09:05
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem pireneusi, és biztos hogy nem kuvasz.
2021. aug. 12. 09:52
 14/27 anonim ***** válasza:
2%
De, igenis kuvasz! Ennyi okoskodó, megmondom embert, te jó Isten, közben meg az állításuk téves! 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️
2021. aug. 12. 10:57
 15/27 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy mi érveket hoztunk, hogy miért nem kuvasz. Le is pontoztak minket.

Aki pedig csak úgymond állítja hogy az, érv nélkül, az leszólja a többit, hogy okoskodók. :)

Én látok kuvaszt minden héten. Itt nem egy él a tanyavilágban. Teljesen más a szőrzetük, mint ebben a videóban. A rotis videón látszik, hogy milyen a kuvasz szőrzete. De rengeteg kép van fent a neten.

A kérdező által belinkelt videóban hosszú, szálas szőrzetű kutyák vannak. Gyönyörűek egyébként, de nem kuvaszok. Én a küllemük alapján azt mondanám, hogy pireneusi. Ha nem az, akkor tátrai, de azok kisebb méretűek.

2021. aug. 12. 11:07
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

A kan kuvasz így néz, teeee, nagyon "okos!"

2021. aug. 12. 11:54
 17/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat igazából nekem az a lényleg hogy viszonylag nagy testű legyen és családbarát illetve hűséges és "ilyen kinézetű" lehet hogy kuvasz igen lehet hogy pireneusi lehet hogy tátrai juhász.hamarosan családba kerül szerintem egy ilyen:)
2021. aug. 12. 11:58
 18/27 anonim ***** válasza:
83%

#16 [link]

Ő egy kuvasz, a videóban lévők nem kuvaszok.

2021. aug. 12. 11:59
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező azért annak nézz utána, milyen fajta, ne a küllem alapján válassz, mert egy kuvasz pl kifejezetten "nehéz" kutya, önfejű, makacs, és tapasztalt, erős, határozott gazdát igényel. Nem ismerem a másik két fajtát, de nézz utána, illetve annak is, milyen igényeik vannak mert kutyát nem küllem alapján választunk, ha meg mégis, abból szokott baj lenni.
2021. aug. 12. 12:56
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez bizony kuvasz.
2021. aug. 12. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!