Mennyi idősen lehet levinni sétálni a westieke kölyköket?
Figyelt kérdés
mivel panelban lakunk:)2010. aug. 29. 12:01
1/4 anonim válasza:
hát szerintem már lelehet vinni ahogy oda kerül hozzád mivel megkell tanulnia a szobatisztaságod
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom h meg van az első 3 oltása. A szobatisztaságot mikor még túl kicsi , kutyapelenkán oldják meg,utána majd ki kel lszoktatni hogy a séta során végezze el. Én így tudom,de kezdő vagyok ,1 hete van meg a kiskutyusom, szóval ha hülyeséget mondok javítson ki valaki:)
3/4 anonim válasza:
Az első négy oltás után én márt tapasztalt vagyok mert már volt 4 kutyánk.Igaza van az elöttemválaszolónak kutyapelenkát használj.
4/4 anonim válasza:
Soha nem használtunk mi még kutyapelenkát. Udvarunk van, oda szoktuk kivinni a kutyáinkat. Nővéremék, akik pedig panelházban laknak, mindig a ház előtt lévő füves területre szokták kivinni 1-2 percre a kiskutyájukat pisilni-kakilni. Aztán persze, ha már megvan az összes oltása, ami kiskorában kell, viheted sétálni is.
Nem tudom, frászt kapnék, ha a lakásban (akár kutyapelenkára, akár nem) végezné el akármelyik kutyám a dolgát. Ezen az oldalon meg sok olyant lehetett olvasni, hogy a kutya annyira megszokta, hogy kutyapelenkára végzi a dolgát, hogy fél évbe tellett, amíg ki lehetett szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!