Mitől rágja a szibériai huskym a saját hátsó és az egyik mellső lábát?
Ha rágja a lábait gyakran az zsibbadástól is lehet,ami keringési zavar,szívbetegségek jele is.
Ha mellé sokat zihál (az átlagnál is többet),a melegben látszólag is rosszul van szinte biztosra veheted a szívbajt.
Ha csak nincs a mancsai között valami pl toklász akkor allergia vagy csak rossz szokás.
Nekem a kanomnak kölyök korában valami megszúrta a heréjénél a parkban, aztán volt ott egy pici seb, habár elmúlt már. Rossz szokássá vállt,hogy nyalja és tiszta csomó ott a szőr. Géppel nyírtam ki ott(kutyakozmetikus vagyok),de azt vettem észre az is irritálja így ollóval nyírkálom rövidebbre szőrt,hogy ne álljon össze. De sajnos nyalja. Orvos látta nem láttot semmit. Nem piros,nincs semmi baja a heréinek.Kentem sudocrémmel is, hintőporoztam, aloe sprével fújkáltam be. Semmi nem használt.
Rossz szokássá vállt. De tervben van az ivartalanítás. Persze nem biztos,hogy megszűnik a próbléma,de nem baj.
Akkor neurológiára is érdemes tenni egy kitérőt,ha már súlyos vagy zavaró lesz ez.
Mert könnyen lehet idegrendszeri gebasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!