Örökbefogadnék kutyát, tapasztalat nélkül. Ilyen feltételek mellet kivitelezhető lenne?
Sziasztok,
Kutya örökbefogadásán gondolkodok, de nem tudom, hogy milyen jellegű legyen, vagy, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne a tartása ilyen feltételek mellett; Reggel 8-tól délután 17-ig dolgozok, majd utána van fixen egy 1,5 órás elfoglaltságom heti 5 nap. A maradék időben, illetve a hétvégéken tudnék vele foglalkozni. Ez minden esetben kevésnek számít? Lakásban lenne, egy pincsi társaságában.
Ez attól függ, hogy honnét szeretnél örökbe fogadni. Sok menhely és fajtamentés 8 órára maximalizálja az egyedüllétet a kutyáknál. A 8-17 már 9 óra, és akkor az utazási időről még nem írtál, tehát ha oda fél meg vissza fél óra akkor már 10-nél tartunk plusz a másfél órás elfoglaltságod, ami 11.5 óra (passz, hogy abból pl haza kell e érni, vagy ez otthon van e) tehát gyakorlatilag 11-12 órát lenne egyedül a kutyuli. Menhely meg fajtamentés szerintem így nem ad ki kutyát, max valami nagyon isten háta mögötti gyűjtő, akik annyira tele vannak, hogy mindegy hogy hová, csak vigyék.
Szerintem ez túl sok idő, én mindenki érdekében nem javasolnám.
Tehat mar van egy kutyad ilyen feltetelekkel, neki se idealis, de hoznal meg egyet.
Minek? Foglalkozz tobbet vele, aztan ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!