Mi a különbség az acélkék-csersárga és az acélkék-aranybarna között (yorki)?
Sajnos igaz, amit az előző írt. Vannak ilyenek, de nem ez az eredeti különbség.
Nekünk fekete-cser volt kölyökként, mostanra már eltűnt a fekete, és ezüst lett.
A kozmetikába mondták hogy minden nyíráskor világosabb lesz, ha már 3 hónapos kortól nyírva van, így lett a feketéből "ezüst szürke". Így is maradt, most már 2,5 éves lesz.
Az lemaradt, hogy a feketéből ezüst lett, a cserből pedig aranybarna, vagyis jóval világosabb mint kölyökként volt
Előző voltam.
Értem köszönöm
Az enyém ha minden igaz csersárga
Talán az lenne az aranybarna amelyiknek sötétebb? Erre tudok még gondolni mert az enyémnek nagyon világos viszont láttam már sötétebb barnásabbat
Az oltási könyvbe nekünk sem lett átírva. Maradt a fekete-cser, mert így született, közben már ahoz köze sincs.
A "sárga" sötét volt, de már halvány lett ahogy elérte a kort.
Szerintem az fci által elfogadott az acélkék-cser és egyre divatosabbak az egyéb színváltozatok, amiket még nem fogadott el az fci fajtaként, de sok kiállításon megtalálhatóak el nem fogadott fajta kategóriában.
ilyen színek vannak és van még, mikor kék a szeme, az is külön kategória.
Tenyésztés közben születtek ilyen "selejtes" egyedek is, rájöttek, hogy igazából nincs eü bajuk és különlegesek, ezért van rá kereslet, így elkezdték őket tenyészteni.
Nekem törzskönyves,tenyésztőtől van
Blue-Tan van neki be írva gondolom acélkék-cser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!