Malamut vagy Szamojéd?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok? Lakásba, de természetesen az igényeiknek megfelelő törődéssel.2021. júl. 24. 19:41
1/7 anonim válasza:
Nagyon hasonló fajták hasonló igényekkel. Én szamojédet mert egyöntetűen fehér
2/7 anonim válasza:
Szamojéd.
A Malamut sokkal erőteljesebben vedlik,én lakásba őt így (engem zavar) nem nagyon vinném.
A Samoyed is vedlik,de erősen inkább csak akkor,ha vedlési időszak van.
3/7 anonim válasza:
Samoyed azért amiket már előttem leírtak de amúgy nagyon hasonló a két fajta
6/7 anonim válasza:
Szamojéd, mert picit játékosabb és "kedvesebb" az emberekkel és a kutyákkal, mint a malamut.
7/7 anonim válasza:
Szamojéd, gyerekkoromban kimutattak nálam állatszőr allergiát, de némelyik kutyánál jelentkezik tünet, másnál nem, a mostani kutyám keverék, de nála nincs tünetem. A szamojéd ilyen szempontból biztosan nem okozna problémát, állatszőrre allergiások is tarthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!