Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tiszteletlen lenne nagybátyám...

Tiszteletlen lenne nagybátyám nevét adni a kutyámnak? Megharagudna érte? (Él a nagybácsi)

Figyelt kérdés

2021. júl. 20. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Nekem volt egy cicám akinek emberi neve volt. Az egyik unokatesómat akivel elég ritkán találkozunk szintén ugyan úgy hívják. Amikor volt nálunk látogatóba mondtam neki, hogy a cicának ugyan az a neve mint neki, nevettünk egyet, és ennyi volt az egész. :D Szerintem ez emberfüggő, hogy ki hogy reagálja le ezt.

Illetve nem mindegy hogy miért adod neki ugyan azt a nevet, azért mert ténylegesen a nagybátyádat látod benne valamilyen szempontból, vagy csak ránéztél és "igen, ennek a kutyának tuti Béla lenne a neve ha ember lenne... legyen hát Béla".

2021. júl. 20. 23:03
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Attól függ hogy hogy áll a kutyákhoz. Ha utálja őket és magát felsőbbrendűnek képzeli, csak mert embernek született, akkor haragudni fog. Ha nincs istenkomplexusa és tisztában van vele hogy az ember csak egy faj a sok közül, és szereti a kutyákat, akkor semmi baja nem lesz vele.

Én nem bánnám ha rólam neveznének el egy kutyát vagy bármilyen állatot. Egyrészt imádom őket, másrészt ez a tisztelet jele is, ha pont rólam akar valaki elnevezni egy élőlényt, legyen az ember vagy állat.

2021. júl. 20. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Az én nagybátyám ezt mulatságosnak tartaná.
2021. júl. 20. 23:16
 14/21 Norbán ***** válasza:
100%
Attól függ, ha Kovács Bélának neveznéd és engem úgy hívnának nem biztos hogy örülnék, de ha csak simán Bélának úgy már nem gond
2021. júl. 20. 23:30
 15/21 anonim válasza:
81%
Nem sértődnék meg. Viccnek fognám fel.
2021. júl. 20. 23:53
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Velem fordítva esett meg, majdnem egy kutyáról kaptam a nevem. Miért ne működne, azt az egyet nem értem.
2021. júl. 21. 00:34
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Én nem haragudnék, de szülhet kellemetlen helyzeteket. Na meg van aki nagyon hisztis, amit én leginkább férfiaknál tapasztaltam, szóval vigyázz azért.
2021. júl. 21. 02:27
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk az anyós hívta a kutyámat mindig Gézának. Ezt annyira viccesen csinálta, hogy belsős becenév lett, mindkét családban.

Aztán bemutatkozott a házhoz kijáró Fundamenta ügyintéző... Géza... Neki rosszul esett, mikor az anyós elszólta magát. :D Pedig tényleg törtük magunkat, hogy a tisztességes nevén hívjuk a kutyát, ha ott a pasi.

2021. júl. 21. 06:15
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Nincs millió egy másik név a világon,muszáj rokon nevét adni..? :D

Kutyának ráadásul,ha nem is haragudna meg érte ez elég kellemetlen.Képzeld el,hogy ő meg szerez ez kutyát és a te neveden kezdi szólongatni..

2021. júl. 21. 06:34
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Hogy hívják a nagybácsit? Csak egy keresztnév, amit gondolom, még sokan viselnek, és ha illik a kutyára, miért ne? Persze, lehetnek hülye szituációk.
2021. júl. 21. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!