Kék nyakörves/hámos kutyát automatikusan fiúnak gondolják?
Marhára nem érdekelne, hogy ki mit gondol.
De amúgy nyilván igen, ahogy a babáknál is. Meglátsz egy babát rózsaszín ruciban, szerintem joggal gondolod hogy lány. A kék ruhásról meg hogy fiú.
Csatlakozom egyeshez.
Még ha zöld színt választanál, azt is hamarabb párosítanák a férfi nemhez, mint a lilát/rózsaszínt.
Szerintem is tojd le, nincs abban semmi ciki, ha fiúnak nézik, szerintem egyáltalán nem kellemetlen. Viszont engem zavarna, ha nem tetszik a hám/felszerelés színe. Sokáig fogjátok használni, nézzetek ki jól. :)
Szerintem van ilyen, hogy kéknél fiúnak nézik, ez a megszokott :) Ettől eltérni lehet és nincs vele gond, de határozottan van ilyen. Ha valakivel nem is beszélsz és magában gondolja jé fiú kutya mert, kék a hámja, úgysem tudod meg, ha valakivel meg beszélsz, mert mondjuk kutyával van és barátkoznak a kutyáitok úgy is kiderül, hogy lány.
Ismerek a környékünkön egy kutyát, neki kék a póráza és lány. Nem érdekel, szóval nem gondolok róla rosszat, jóban is vannak a kutyámmal.
Annyi a lényeg előfordulhat, hogy fiúnak nézik.
Nekem fiú kutyám van,és fel van kötve masnival a haja.Shih tzu.
Mindenki lánynak nézi,de nekem akkor is így tetszik.(és így lát a hosszú szőrtől,le pedig nem vágom.Hosszúszőrű fajta,legyen hosszú..)
Szerintem a hám és a póráz színe emellett már tényleg semmi ;D
Ha az tetszik azt vedd meg rá,a fekete kutyához amúgy is megy a kék|zöld|arany szín.
Fiúnak fogják eleinte nézni,de ha elhalad előttük látni fogják,hogy sehol nem lóg semmi ahol kéne,hogy lógjon..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!