Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet tudni hogy ő KÁJ...

Honnan lehet tudni hogy ő KÁJ lesz?

Figyelt kérdés

Hol látszik rajta hogy KÁJ keverék?

[link]

2021. júl. 15. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Talan a meretebol?!
2021. júl. 15. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem egyáltalán nem látszik rajta, még a fejformája is más. A méret meg nem mérvadó, sok félr fajta kutya van amelyik nagytestű/óriás testű.

Érdemes megkérdezni, miből gondolják, lehet egy káj kutyának a kölyke és van benne más is, innen tudják.

2021. júl. 15. 12:28
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem lesz KAJ, hiszen keverek ... keverek lesz! Mibol talaltak ki ra, hogy talan KAJ is van benne?

A mintazatabol es a meretebol ... de sok ilyesmi kutya van, talan csak azert mondjak ra, hogy KAJ is van benne, mert az manapsag divatos.

2021. júl. 15. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Gyermekkorom óta káj-aink voltak, vannak. Jelenleg egy 3 éves, tehát ismerem a fajtát.

Én semmi káj vonást nem látok benne, sem a testfelépítése, sem a fejforma nem olyan, a trikolor színről nem is beszélve.

Azt írják 6 hónapos és felnőttként kb 25 kiló lesz. Ennyi kb 3-4 hónaposan egy káj, felnőtt méretben 60-70 kiló körül.

Amúgy szép, jól összerakott kutyának tűnik.

2021. júl. 15. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Elképzelhető, hogy az anyja KÁJ vagy KÁJ jellegű keverék.
2021. júl. 15. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom a mintázatából gondolják.
2021. júl. 15. 12:46
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
6-os vagyok. Fajtatiszta KÁJ tuti nem lesz.
2021. júl. 15. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Sem fejre, sem alkatra nem tűnik annak. Méretben sem stimmel. De aranyos.
2021. júl. 15. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Aranyos kutyus, de nagyon keverék. Lehet van benne valamennyi káj, de elenyésző. Az én kutyámban is van németjuhász, de ez csak az anyján látszik, rajta egyáltalán nem. Nála is ilyesmi lehet a helyzet.
2021. júl. 15. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Semmiben nem hasonlít KAJra. De egyébként nagyon szép és a leírás alapján is szimpatikus kutya. Ha tehetném örökbe is fogadnám. De sajnos erre nincs lehetőségem, ezért csak azt kívánom találjon szerető gazdira!
2021. júl. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!