Macskám van, de a Royal Canin a legminőségíbb speckó tápanyag. Macskám bizonyos betegség miatt csak XY tápot ehet és csak ennél a márkánál vált be a dolog. Azóta meg a betegségéhez köthető több választás is lett.
Csak ajánlani tudom.
Nem éri meg az árát.Alsó kategóriás táp közép/felső kategóriás árral.KB a márkanevet veszed meg nem a minőséget.Ugyan ilyen a Purina (pro plan is..).
Ebben az árban már veszel nagyon jó tápokat tele hússal és sok tápanyaggal.
Real Nature Wilderness,Wolf of wilderness,Nutro,Markus Mühle,Akana/Orijen,Hill's Science plan,stb
Vagy olcsóbban kapsz éppen sokkal jobb középkategóriásat.
Szintén markus mühle,N&D,Brit,Josera,Bosch,Premiere.,Select gold,Eukanuba
Alapból nem lenne egy hú de rossz táp, középkategóriás.
De ár-érték arányban nagyon rossz, csak a hírnevet fizeted meg, nem a minőséget.
Mar nem hasznaljuk, mert hazi kosztot kap a kutya ... de korabban csak is Royalt hasznaltam. Az egyik legjobb!
Persze jonnek majd a vehemens lepontozok, akik mast hallottak az 'iskolaban' - de ez engem nem ingat meg.
Az egyik legjobb tap.
Onnan van hírneve,hogy amikor befutott 15-20 évvel ezelőtt az emberek 2 dolgot ismertek mint jó táp.
Darling,Chappy.Ez fel tudott mutatni egy minimálissal jobbat.Azóta vannak német tápok és a magyarok is elkezdtek egyre jobb kutya tápokat gyártani.
Fejlődünk,hál istennek előre.Majd kikopik ez a Royal Canin is ha ilyen f*s marad. :D
Persze nyugodtan költhetsz rá,a te dolgod.Ha nem zavar,hogy a pénzedért jobbat is kapnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!