Viszitek sétálni a kutyát nappal? Ha igen,hogyan?
Nagyon meleg van,de a napi 3 sétára szükség van.Én pedig nem szeretném estére időzíteni,nem tudok lemenni 8 után.
Egyedül kellene hagynom az alvó kisbabát,később pedig nem teszem le aludni,mert akkor már nagyon nyűgös.
Meg kellene oldanom,hogy nappal is bele férjen egy harmadik séta a napi rendbe.
Hűtve szabad a kutyát vinni? Ha mondjuk vizesen viszem,árnyékban megyünk,és kutya itatókutakat használunk lesz valami baja?
Napközben az aszfalt 50-60 fok szétég a kutyus talpa, tehát csak zöld területen tudsz menni.
A legjobb ilyenkor valamilyen tó, folyó. Nekem boxerem van, máshova ilyenkor nem is lehet vinni.
Ha 38 fok van és nem tudom levinni a Dunához, inkább ki sem viszem a kertből. Ott talál bőven árnyékot, vagy bejön a klimatizált lakásba.
Plusz ilyen melegben nem dobálók még labdát sem, nem akarom túlhevíteni.
Az oké,hogy megint kertes tanácsot adtok,de ha csak pisi gond lenne és lenne kertje nem mondaná,hogy kell egy harmadik séta.
Alighanem nincs a kérdezőnek kertje,tehát nem tudja megoldani,hogy ne vigye le nappal,ha igényli a kutya,mert nincs hová kiengedni árnyékot keresni. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!