Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Viszitek sétálni a kutyát...

Viszitek sétálni a kutyát nappal? Ha igen,hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon meleg van,de a napi 3 sétára szükség van.Én pedig nem szeretném estére időzíteni,nem tudok lemenni 8 után.

Egyedül kellene hagynom az alvó kisbabát,később pedig nem teszem le aludni,mert akkor már nagyon nyűgös.

Meg kellene oldanom,hogy nappal is bele férjen egy harmadik séta a napi rendbe.

Hűtve szabad a kutyát vinni? Ha mondjuk vizesen viszem,árnyékban megyünk,és kutya itatókutakat használunk lesz valami baja?

2021. júl. 13. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Vidd le amikor belefér a 3. séta. Ilyen hőségben pl. az én kutyám pisil-kakil és megy is vissza a lépcsőház felé (erőltetni nem fogom a sétát, mert szívbeteg). Ha te kutyádnak nincs egészségügyi gondja és úgy látod, hogy szívesen menne akkor menjetek nyugodtan, persze árnyékos helyen, víz legyen nálad.
2021. júl. 13. 22:04
 12/13 Fsms ***** válasza:
88%

Napközben az aszfalt 50-60 fok szétég a kutyus talpa, tehát csak zöld területen tudsz menni.

A legjobb ilyenkor valamilyen tó, folyó. Nekem boxerem van, máshova ilyenkor nem is lehet vinni.

Ha 38 fok van és nem tudom levinni a Dunához, inkább ki sem viszem a kertből. Ott talál bőven árnyékot, vagy bejön a klimatizált lakásba.

Plusz ilyen melegben nem dobálók még labdát sem, nem akarom túlhevíteni.

2021. júl. 14. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

Az oké,hogy megint kertes tanácsot adtok,de ha csak pisi gond lenne és lenne kertje nem mondaná,hogy kell egy harmadik séta.

Alighanem nincs a kérdezőnek kertje,tehát nem tudja megoldani,hogy ne vigye le nappal,ha igényli a kutya,mert nincs hová kiengedni árnyékot keresni. 🙄

2021. júl. 15. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!