Bőrdíványra felmehet a kutya? Akár huzatvedővel?
Nem értem hogy mi a kérdés. Hacsak nincs levágva mind a 4 lába a kutyának akkor én úgy gondolom hogy az elvi lehetősége megvan felmenni a kanapéra, igen.
Nálam az a szabály hogy csak akkor mehetnek fel kanapéra, fotelbe, ágyra, ha én is ott vagyok, és akkor is kérnie kell, és akkor felveszem, vagy feljöhet. Nélkülem nem mehet fel semmi ilyen helyre, ne higyje hogy itt bármi az övé.
Szia!
Ha téged nem zavar, hogy esetleg megkarcolhatja a bőrt a díványon (Már pedig ha nincs rajta huzatvédő, akkor ez előbb-utóbb, de inkább előbb, be fog következni).
Meg lehet neki tanítani, hogy a kanapéra nem mehet fel...
Egy kutya nem fog belehalni, ha pár szabályt be kell tartania. A mieink sem mehetnek a kanapéra/fotelre, van cserébe memóriahabos fekhelyük, illetve az ágyra feljöhetnek.
Új kutyánál még az is benne van a pakliban, hogy megrágja, "kibelezi" a kanapét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!