Anyósom kutyájára vigyázok, a kertben evett valamit, hányt tőle. Anyós szerint nincs baj, a kutyus egy kicsit bágyadt volt, de már újra ki akar menni. Mit tegyek?
A szokásos reggelit kapta tegnap.
A diófa alatt van sok elhullott dió, meg valami szilva féle).
Nagyon szeret kint lenni (anyós lakásban tartja, de mondta, hogy engedjem ki nyugodtan)
Biztonságosabb ha csak a dolgát végezni viszem ki és végig vele vagyok, ugyanakkor elég meleg van a lakásban, az sem jó, ha állandóan bent van. A kertben összegereblyeztem amit láttam, de ki tudja mit találhat még
Merjem kiengedni?
Nekünk volt ilyen, hogy mérgezett virslit, szöges virslit és hasonlókat dobáltak a kerbe a környéken, mert kertvárosba költözik, és „NeM bíRJa a KuTYauGTáSt” 🤦♂️
Szóval óvatosan ezekkel!
Én nem merem felügyelet nélkül hagyni az udvaron és a kertben a kutyám, pontosan azért amit az első válaszoló is írt. A hírek is folyton tele vannak állatkínzó esetekkel (pl. lelőtték a kutyát az udvaron), a szomszédunk kutyáit is megmérgezték (ők ugattak egész nap mert a gyökér "gazdájuk" le se szarta őket, hiába járt kint a hatósági állatorvos is feljentés után...)
Egyébként a sima fűevéstől is hányhat, nagyon ritkán az enyém is bezabál a fűből, amit aztán kihány. Úgy tudom, hogy ha nem gyakori, akkor normális jelenség. Volt a hányásban valami?
A leesett diót, szilvát, stb szedd össze. A szilva csak hasmenést okoz, de a dió, főkeg az éretlen sokkal komolyabb bajt is csinál.
Egy hányás nem gond, a kutyáknál teljesen normális. Ha a kedve, étvágya nem jön vissza rövid időn belül, akkor viszont lehet baj.
Kétszer hányt.
Az elsőben csak fű volt, nem is aggódtam. A második viszont a teljes reggeli
Ráadásul amit kihányt meg akarta enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!