Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen oldalakat ismertek?

Milyen oldalakat ismertek?

Figyelt kérdés

Szeretnénk örökbe fogadni egy kutyust. Kis vagy közepes testű szukát. Milyen oldalak vannak ahol lehet nézegetni? Az allatok.info nincs rendesen frissítve úgyhogy ezen kívül?

Budapest, Pest megye és környéke.

Gyepmesteri telep mint az Illatos út nem igazán jöhet szóba mert tudtommal (és javítsatok ki ha tévedek) az óda beérkező legtöbb kutya beteg (kennel köhögés) és karanténozni kellene itthon, de sajnos a másik kutya és a gyerekek miatt ez nem megoldható.

2010. aug. 27. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én nem hallottam arról, hogy kennel köhögéssel fertőzött kutyák lennének az illatoson...

2010. aug. 27. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt szinte az összes állatvédő szervezet fennt van:

[link]

[link]

2010. aug. 27. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:

ez is jó : [link]

vagy a pedigree örökbefogadási program oldala is jó

2010. aug. 27. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, hogy beteg a kutyák többsége (illatos úton). Pár hete látogattam ki, nem tapasztaltam ilyet, persze a 90 kutya közül volt, amelyik rosszabb állapotban volt, de ezen nem kell csodálkozni..Az úgyis látszik egy kutyán, ha kicsattan az egészségtől. Én azt mondom, az lenne a legjobb, ha onnan hoznál. Amúgy a Noéba is elég gyakran járok, érdemes lenne oda is kinézni(fajtamentők is vannak). Én még a szentendrei árvácskát ismerem jobban:

[link]

2010. aug. 27. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdeklődhetsz a Lelenc Kutyamentőknél is. Elég korrekt a fórumuk, rengeteg infó van a kutyákról és nagyon segítőkészek is. Akár ajánlanak is neked valót, ha leírod, hogy mit szeretnétek.

Gratulálok a gondolkozásodhoz! Több ilyen ember kellene!

2010. aug. 30. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kis vagy közepes testű kutyát keresek, ne legyen nagyobb egy spánielnél. Szukát (de lehetőleg ivartalanítva vagy ha nem akkor majd mi intézzük)

Nincs konkrét elképzelés, a tacskón és csivaván kívül bármi jöhet, nagyon tetszik a francia bulldog, pincher, westie, törpe schnauzer vagy bármi keverék... És ne legyen se túl kölyök se 5 évnél idősebb.

2010. aug. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!