Ajánlanátok olyasmi ötleteket, ami „elkápráztatja” a kutyusokat? :)
Köszönöm a releváns és a nem lekezelő válaszokat! (Nem pontoztam le senkit, mindenkinek egyéni véleménye)
De látom a „szellemi tornáztatás” kifejezés szemet bántó, javítsátok ki a megfelelőre (hogy én is tanuljak valamit az esetből).
Nyilván foglalkozok a kutyussal, jelenleg a behívás az ami kicsit nehézkesebb meg a dolgok kézbeadása. Pár feladatban viszont igen jó segítséggel van a macskám (is) :)
Viszem esténként kicsit futni meg sétálni, az erdő pedig felejtős még egy jó darabig.
Ilyen komolyabb operáns kondicionálásba meg nem szeretnék belefolyni, de amúgy nem rossz ötlet a clicker, csak nincs ki számomra megtanítsa a helyes alkalmazását, sőt inkább az azt igénylő testbeszédet Egyszer láttam csak ilyet, egy malinoisnál. (Sajnos kutyasuli nem opció, a legközelebbi 25 km-re van, az meg sok lenne busszal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!