A kutyátok neve ki van írva a postaládára?? nálam ki van írva, mert családtag ő is, bár még soha nem kapott levelet.
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 19:54
11/17 anonim válasza:
Nálunk is családtagok az állatok, de nincs kint a nevük. Ki sem férne öt plusz név.
Az enyém sincs kint, csak a háztartásnak egy tagjáé, de szerencsére a postásunk nem olyan analfabéta hogy ne tudna címet értelmezni. Ha a mi címünk van rajta, akkor akármilyen névre szól, a mi postaládánkba dobja be.
12/17 anonim válasza:
Igen. Úgy van kiírva, hogy "és a Béla".
13/17 anonim válasza:
A postásnak okozol legalább egy mosolyt.
14/17 anonim válasza:
Nekem a kutyám szokott csomagot kapni, a GLS-es mindig mondja is amikor hív, hogy a kutyának hozott csomagot. :D szóval most elgondolkoztam, hogy kiírom az ő nevét is a kapura.
15/17 anonim válasza:
Igen és át is veszi a kutyám a levelet
16/17 A kérdező kommentje:
lehet, hogy a humor kategoriába kellett volna írnom ahogy írta valaki. de én ezt komolyan gondoltam, mert nem tartom viccesnek. biztos nem hétköznapi, mint ahogy az sem amikor egy autó hátsó üvegéről leolvasom a családi névsort, és gyakran fel van ott is tüntetve kutya, macska, stb...
2021. júl. 8. 17:23
17/17 anonim válasza:
Ha rendelek valamit nem a Morzsinak.
Az én nevemre,mivel én veszem át és én fizetek.Értelmetlen lenne felírni a nevét rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!