Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajta nem bántja...

Melyik kutyafajta nem bántja a rágcsálókat?

Figyelt kérdés

Tudom, nevelés... de vannak fajták akikkel nehezebb és akikkel könnyebb.

Vadászkutyát és pitet gondolom nem kéne, de juhászkutya jöhet? Vagy csivava?

2021. júl. 3. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Csivava is szerintem siman kinyirja.

De nem ertem miert kell neked olyan kutya ami nem bantja a ragcsalot? Legtobb kutya osztonbol kinyirja.

Pasztorkutya is,nekem volt kaj,kangal de meg a sunt is megoltek sajnos,a ragcsalokat nem bantam,volt,hogy a szomszedbol bejott a patkany es kinyirta a kaj,meg halas is voltam.

Ha bentre kell pasztorkutyan semmikepp ne gondolkodj!

2021. júl. 3. 16:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Van egy tengerimalacom. Nem lesznek összeengedve, de jobb ha alapból nem is érdekli.
2021. júl. 3. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Golden retrieveres napokban meselte, hogy a kutyaja siman megette a kismokusokat.
2021. júl. 3. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Nincs ilyen kutyafajta. Ne tarts zsákmányállatot vagy kutyát.
2021. júl. 3. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Tengerimalac bent,kutya kint,mindenkinek jo es mindenki biztonsagban van
2021. júl. 3. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Vadász kutyák,kotorék ebek,rágcsálózók,kajtátók szinte kivétel nélkül alkalmatlanok arra,hogy zsákmányállat mellett tartsd őket.

Kicsik közül KIZÁRT: Jack Russell,tacskó,westie,jagd,egyes spánielek.

Elég rizikós a yorkie,a Shih tzu és pár nálunk nem igazán népszerű fajta.(ezért fel sem sorolom)

2021. júl. 3. 16:52
 7/13 Maya Bunnyheart ***** válasza:
44%
Úgy tarthatsz bármilyen kutyát zsákmányállat mellett, ha meg tudod oldani hogy soha ne találkozzanak egymással. És a tengerimalacodnak meg kéne egy vele azonos nemű társ mert kizárólag párban tarthatóak!
2021. júl. 3. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Nekem van egy németjuhászom és egy malim. Egyik sem bánt semmilyen állatot, így neveltük őket kiskoruktól kezdve.

Tartottunk régebben patkányokat, egyáltalán nem foglalkoztak velük.

De vigyáztam már ideiglenesen nyuszikra is, azokat is megszimatolták, csóváltak kettőt és ennyi volt.

Viszont ismerősömnek a németjuhásza simán kinyírta a nyuszikat, szóval nevelés kérdése főleg.

2021. júl. 4. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
A kutya ragadozó, a tengerimalac pedig nagyon könnyű zsákmány... Ha kiskorától hozzá van szoktatva, akkor talán nem lesz baj, de inkább ne találkozzanak.
2021. júl. 4. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Csivaváim vannak. Volt mellettük hörcsög, egér, jelenleg patkány. Egyiket sem bántották. Ellenben a törpe pincserünk anno ráharapott az egyik egér farkára amikor az kiszökött. Megúszta, de ha nem vesszük észre, szétkapja. Pincser bár nem vadászkutya, de ő sem éppen rágcsálóbarát. Mopszot és shih-tzut javasolnám még a csivaván kívül.
2021. júl. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!