11/22 anonim válasza:
Ja akkor hülye vagyok, bocsi 😅
Szerintem inkább amstaff
12/22 anonim válasza:
Az a nehéz benne, hogy ez a kérdésedbe nincs belefogalmazva, hogy mégis mire vagy kíváncsi. Ráadásul még neked áll feljebb, és tőlünk várod el, hogy megértsük a rosszul megfogalmazott kérdésed. Egyébként mint írtam, a barna szőrű az vagy mopsz, vagy bulldog, a másik pedig stafford fajta, vagy pitbull. De ezt így nem lehet megmondani képről szerintem.
13/22 anonim válasza:
Szerintem staffinak vekony lesz. Inkabb pit a szurke szepseg.
Majd a termet fogja meghatarozni.
A pitek atletikusak .22-24 kg kb .
A staffik vastagabbak nehezebbek. 35 kg kb. Szinizom allapotban.
14/22 anonim válasza:
Ha felmerül a kérdés, akkor gondolom nincs törzskönyve, ergo bármi lehet, meg gondolom neked mindegy, hogy milyen fajta, ha már keverék kutyát vettél.
15/22 anonim válasza:
Ami a törzskönyben van.
Ha nics neki, akkor meg bull típusú/fajtajellegű keverék.
16/22 anonim válasza:
Én szerintem inkább staffi de szerintem nem fajta tiszta. Van benne valami más is.
17/22 anonim válasza:
Mi van a tk-re írva?
Ha nincs tk, akkor egyik sem, hanem bull-típusú keverék.
18/22 anonim válasza:
Honnan tudhatná,hogy mi van a törzskönyvbe írva,ha random internetről szedett képeket mutogat? 🤨
19/22 A kérdező kommentje:
Hogy te 18/18 mekkora egy fogyatékos vagy.😌😉
2021. júl. 3. 22:47
20/22 anonim válasza:
Dobálózol itt a fogyatékos jelzővel úgy,hogy 3 különböző kérdést írsz ki egy azon hülyeséggel..Írj még ki másik 5.-t hátha nem untattad még halálra az embereket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!