Milyen érdemi külömbség van a Brit care puppy és Brit care junior táp között?
Az egyik a baba kutyanak valo (puppy) - ez egy kicsit kimeletesebb, hiszen a kiskutyanak meg nincs teljesen felepulve az emesztese.
Kicsit kesobb, amikor mar olyan kolyok (junior) - lehet egyre tartalmasabb kajat adni, de meg nem kell a felnottnek valo.
Meg jo,hogy megkerdezted :)
Ot honaposnak mar nem igazan eleg a puppy kaja.
Amugy ha nagytestu kutya es akarod,hogy szepen kinojje magat akkor lehet adni ot honaposan felnott tapot is(na most akik konyvbol nevelnek kutyat lepontoznak) Nekem egy KAJ-om volt annak kiskoratol felnott tapot adtam es melleje tojas meg kalcium,es megevett ket doboz K9 Complete(a gyors novekedesnel kell vigyazni az izuleteire meg a csontjaira) allatorvosom ajanlotta ezt es a kutya ket eves korara elerte a 74kg-ot
4-es kisokos,nem egy nagytestu kutyam volt. Sajnallak ha neked ez jott le a valaszombol,hogy koveren tartottam a kutyaimat :))
Volt neked egyaltalan nagytestu kutyad? Igy igaz,szikaran kell tartani de a jol taplalas es elhizlalas ket kulon fogalom. Persze a sok fifikekutyas le is pontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!