Használtatok-e valamilyen ugatásgátlót? Ha igen, milyen sikerrel? Melyik vált be? Link?
Nekem van ugatás gátló nyakörvem,lehet lepontozni.
Veszettül ugatott a kutya,pedig benti és napi 2 órát lent vagyok vele mint aktív mozgás.Husky.
Vonyít,ugat,visít ha kell ha nem,ráadásul kórház közelben lakom,ha jön a mentő autó akár hajnalban akkor kezdi is.Vagy legalábbis kezdte a kiképzés előtt.
NEM (!) kell az elektromos részét használni! Az agresszív kutyák ellen van,vagy ha már a többi funkció NEM JÖTT BE.!
és akkor se maxon.kipróbáltam magamon már a 60-as is cseszettül fáj,ez meg a torkukba ereszti (már aki használja) ezt a feszültséget.
Miért? Ugat -> torok fájdalom -> mivel fáj nem csinálja,berögződik,hogy fáj neki.
Először is nem szabad,hogy lássa a távirányítót nálad.Sose szabad,hogy tudja te 'manipulálod'.
Van rajta HANG jelzés először azzal kell próbálkozni.rá kell tenni a nyakörvet,ha ugat ki kell zökkenteni a zajjal,hogy abba hagyja,hallgatás parancs és ha hallgat akkor dícsérni is.
Ha nem megy ott a REZGŐ mód ami nem fáj.Ugyan úgy mint az elektromosnál rezgeti a nyakát,ha ugat.Ez fizikai kizökkentés.
U.A mint a felső.Nem ugat,dícsér.
A fény jelző nekem csak arra volt jó,hogy ha éjszaka fény nélkül mentem felvillant és láttam a kutyát.
Sose használtam az elektromosat csak a saját karomon,az elég is volt.A rezgő vált nekem be,2 hét munkával csendben van a kutyám.
Többnyire.VAN amikor ő is ugat,dehát kutya.Ha jön valaki,ingerli a mentő autó vonyít.Az elnézhető nem lehet mindig csendben.csak ne legyen folyamatos a zaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!