Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kutya tudja az alapokat...

Ha egy kutya tudja az alapokat(séta,behívás,ül,fekszik,marad,pacsi,helyedre) akkor mentális farasztasnak elég ezt gyakorolni vagy mivel tudnám agyilag is lemozgatni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon fiatal, akkor elég. Ha nem, akkor új trükkök. Körbe, át, kerül, fel stb . Vaaagy amit imád az én kutyám, h ki küldöm a a szobából, és elrejtem neki a jutifalatot. A kezembe van egy azt megszagoltatom vele és mondom neki, h keresse. Vagy elmentek egy közeli helyre te elbújsz egy ismerősöd meg mondja neki h keressen. Ebbe lefáradnak hamar
2021. júl. 1. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elviekben elég, gyakorlatilag elég hamar elkezded megunni és a kutyának sem lesz egy idő után csak ez a 4-5 dolog kihívás.

Érdemes kitapasztalni, hogy mire vevő a kutya és jó pár dolgot felhalmozni a tarsolyodba. Nekünk sok trükkünk és feladatunk van, így van amit hónapokig nem is veszek elő, és amikor igen, akkor nagy az öröm

2021. júl. 1. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok. Igaza van a 2esnek!! A keresést mindenképp ajánlom amúgy. Először rá kell vezetni, hamar megtanulja. Imádni fogja.
2021. júl. 1. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A nyomkövetés és a keresés a legjobb agyi fárasztás elvileg.
2021. júl. 1. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

A nyomkövetés és a keresés a legjobb agyi fárasztás elvileg.

Komolyan? Most nem azért hogy fényezzem magam de 10 éves koromban kaptam a németjuhászom és már akkor szinte mindig ezt játszottuk. Ez tök jó hír. Egy kérdést feltennék. Séta közben lehet neki feladatot adni?

2021. júl. 1. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kutyáimnál a top trükk a kerül és a hozd, a parkban a fák mindig random sorrendben történő kerülgetésétől gyorsan elfáradnak, a nap többi részében meg sokszor praktikus is, ha fel tudnak nekem venni dolgokat pl teregetés közben a leeső zoknit, az asztalról leeső tollat, kulcsot stb.

Már az is mentális fárasztás, ha valamilyen új, ismeretlen helyre mentek, mert ahogy minket is, őket is egy halom inger éri olyankor.

A kerestetés is szuper, de én inkább konkrét tárgyakat szoktam, nem szeretném, ha azt hinné, hogy a szabadon lévő kaja mind az övé és még örülök is neki, ha megeszi.

2021. júl. 1. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia 6os. 1es vagyok. Csak itthon kerestetem vele a jutalomfalatot. Lent nem. Pont az miatt, amit írtál. Milyen fajta kutyáid vannak? Nekem labrador :) ja és kérdező, neked milyen kutyusod van?
2021. júl. 1. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!