4 hónapos kutyusunk megkapta a gyereket, lehet valami baja?
Hát sajnos ez 50%-50%...
Ez szerintem a kutya tartásától függ.
De én azt ajánlom neked hogy vidd el egy orvoshoz hogy megvizsgálja...
Ez mekkora böszmeség már ne is haragudj...mégis mi baja lehetne (egy normálisan tartott - és ezt a kérdező kihangsúlyozta, h náluk így van) kutyától? A kutya nem veszett, csak nem kapta még meg a veszettség elleni oltást - ami annyit jelent h ő (nem a lány!!) elkaphatná a veszettséget ha egy veszett kutyával találkozna. De ez ki van zárva, mivel kutyával sem találkozott.
Kérdezőnek: ha lefertőtlenítetted - pl. Betadin vagy valami hasonló - akkor nem lehet baja tőle.
Lássuk atényeket: Bármilyen felszíni sérüléstől lehet baja egy embernek, főleg ha vérzett is.
DE
mivel az ember rendlekezik immunrendszerrel, és gondolom nem szemétdombon tartjátok a kutyát, szerintem az ég világon semmi nem lesz a pici gyerkőccel, csak egy kis seb a helyén, ami gyorsan gyógyulj, ne aggódj ;)
persze jobb félni, mint megijedni, ezért azt javaslom fertőtlenítsétek le neki;)
ha begyullad, piros lesz és csúnya holnapig, akkor szükséges csak elmenni az orvoshoz.
remélem tudtam segíteni :)
Lehethogy játszani akart mert az én kutyám néha finoman vakargatja lábam a fogával no hát úgy hogy gyongén harabdál!
Kulonben az is lehet hogy valamit féltett ot és zért tortént ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!